tiistai 25. kesäkuuta 2019

Lämpökaivon porausta

Pystysviikon jälkeen talolla on tapahtunut seuraavaa. Peltikatto asennetiin heti pystytysviikon jälkeen ja siihen meni yhteensä pari päivää. Ennen valua tehtävät LVIS työt tehtiin edellisviikolla ja niihin kului neljä päivää kaiken kaikkiaan. Lattiavalu tuli viime viikon keskiviikkona. Torstaina aamulla käytiin kastelemassa betonilattia kosteaksi ja peitettiin se muovilla, jotta pinta saisi rauhassa kuivua.

Saariston kaivonporaus kävi tänään poraamassa meille maalämpökaivon, se sujui kaikenkaikkiaan jouhevasti. Kaivon syvyydeksi tuli 180 metriä, 55 metrin syvyydestä löytyi vettä, joka on hyvä merkki koska tällöin ei tarvinnut enää kastella poranterää.

Saatin Jereltä (Saariston kaivonporaus) hieman kuvamateriaalia tämän päivän tapahtumista, koska itse emme valitettavasti päässeet paikalle. Huomatkaa miten siististi porausjäte meni suoraan säiliöön ja näin ollen meille ei jäänyt mitään siivottavaa. Tontillahan ei ollut nyt käytettävissä vettä, joten pojat toivat poraukseen tarvittavan veden mukanaan.

Itse lämpöpumpun asennus tapahtunee elo- tai syyskuussa, josta sitten juttua erikseen tuonnempana.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti